Sosiale og kulturelle aktiviteter

Sosialt fellesskap på Albatrossen

På Albatrossen møter du andre mennesker som også er i en recoveryprosess og du blir del av vårt sosiale fellesskap. Vi skal være en sosial møteplass som skaper nettverk gjennom både bekjentskap og vennskap. Våre aktiviteter er med på å fremme inkludering og et godt sosialt miljø – alt fra praten rundt kaffekoppen når du kommer om morgenen, til gode samtaler på byens fjelltopper. 

Sosiale- og kulturelle arrangement 

Utover den faste menyen vår av aktiviteter legger vi til rette for å kunne ha sosiale- og kulturelle arrangement.

Albatrossen markerer høytider som påske, 17.mai og jul. Dette gjør vi i forkant av høytiden ved å pynte lokalene, arrangere kreative aktiviteter og ha ekstra fokus på god mat.

Om sommeren prøver vi å få til overnattingsturer og utflukter – enten ved å leie hytter eller ved å dra på lokale fjelltopper og overnatte i naturen. 

Gjennom hele året legges det til rette for å bruke kulturbyen Bergen med det den har å tilby av blant annet teater, museum, kino og kunstutstillinger. 

Vi har samarbeid med lokale Lions-klubber som med jevne mellomrom tilbyr aktivitetsdager, i form av fisketurer, museumsbesøk, golf, bowling og måltider m.m.